Haznedar Sağlık Kabini 0552 853 30 30 Şimdi Ara!

Haznedar Sağlık Kabini 0552 853 30 30 Şimdi Ara!

Haznedar Sağlık Kabini 0552 853 30 30 Şimdi Ara!

Haznedar sağlık kabini mi arıyorsunuz? Haznedar’da evinize ve işyerinize en yakın sağlık kabini arıyorsanız Bahçelievler Özel Sıhhat Sağlık Kabini Haznedar’da sağlık kabini olarak siz değerli hastalarımıza kaliteli, özverili ve güvenli sağlık hizmeti sunmaktadır. Haznedar Sağlık Kabini, özel hastaneler, Aile hekimlikleri ve sağlık ocaklarının bulunduğu bir semttir. Haznedar evde sağlık hizmetleri için Özel Sıhhat Sağlık Kabini deneyimli ekibi ile tanışabilir ve tüm sağlık ihtiyaçlarınızda her daim bizi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Haznedar Sağlık Kabini en yakın?

Özel Sıhhat Sağlık Kabini Bahçelievler, Bağcılar, Güngören, Zeytinburnu, Bakırköy gibi yakın lokasyonlarda dakikalar içinde hizmet verdiği gibi Haznedar sağlık kabini arayışınızda ise daha kısa sürede evinize ya da işyerinize sağlık hizmeti sunar. Sağlık kabinimiz İstanbul Avrupa yakası başta olmak üzere tüm İstanbul genelinde evde sağlık hizmeti sunmaktadır. Kurulduğumuz yıldan itibaren ağırlıklı olarak İstanbul Avrupa yakasında hizmet sunmaya başladık. 2019 yılında pandeminin tüm dünyayı etkisi altına alarak kuşatması tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de sağlık hizmetlerinin önemini bir kez daha öne çıkardı. Pandeminin doğmasının ardından özellikle evde sağlık hizmetleri ve evde bakım ihtiyaçları da çoğalmaya başladı. Birkaç hafta içinde tüm dünyayı dehşete düşüren ve giderek daha fazla can alan son derece bulaşıcı bir virüs.
İnsanlık çaresizce koronavirüs Covid19’un insafına kaldı çünkü aşımız, ilacımız, korumamız yoktu. Ancak tüm bu kötü tablonun içinde bile bağışıklık güçlendirici evde serum takviyeleri ile binlerce hastamızı covid’in etkilerinden kurtarmayı başardık. Evde covid geçiren hastalarımıza ek tekviyeler yaparak hastalığı minimal enfeksiyonlarla atlatmasına katkıda bulunduk.

Sıhhat Sağlık Kabini olarak covid döneminin en yaygın ve ağır hastalıkların pik yaptığı noktada hem covid öncesi hem de covid hastalığı sonrasında hastalarımızın evde takibini bırakmadık. Hastalarımızın büyük bir çoğunluğunu evde tedavi ettik. Bazı yaşlı ve kronik hastalıkları bulunan vatandaşlarımızı da gözlem amaçlı olarak hastanelere sevkini sağladık. İstanbul’da Bahçelivler’de sağık kabini olarak evde sağlık hizmeti almak isteyen hastalarımız Bahçelievler, Bakırköy, Merter, Haznedar’da Sıhhat Sağlık Kabinini aramaları ve randevu oluşturmaları yeterlidir.

4 yılı yılı aşkın personel hizmetlerinden elde ettiğimiz tecrübemiz, ihtiyaçlarınıza ve gereksinimlerinize tam olarak uyarlanmış çok sayıda nitelikli sağlık hizmeti sumaktadır. Size tüm sağlık sektöründe kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunuyoruz ve kendimizi yenilikçi, ailenizden biri ve güvenilir hizmet sağlayıcılar olarak görüyoruz.
Hedeflerimizi, kalitemizi ve kapasitemizi artırırken sorumlulukla çalışırız. Ayrıca çalışanlarımıza, tüketicilerimize, müşterilerimize, topluma, çevreye, iş dünyasına ve gençliğe değer katmak istiyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız ve planladığımız çalışmalarla yaşadığımız dünyaya, sektörümüze ve toplumumuza fayda sağlayan sosyal projeleri hayata geçirmek bizim için önemlidir. Hastalarımıza kolay ulaşılabilir, yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarken, müşterilerimize ihtiyaçlarına en uygun hizmeti sunuyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde çalışan kullanıcılarımıza profesyonel danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunuyoruz. Kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde gençlerin yeteneklerine göre gelişimine öncelik veriyoruz.

Sıhhat Sağlık Kabini ve ekibine çalışma saatlerimizde, çağrı merkezimiz üzerinden, 7/24 Whatsapp üzerinden taleplerinizi ve sağlık şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

☎ Ara | Sıhhat Sağlık Kabini