Evde serum takma fiyatı 2024 Evde serum takma ücreti 2024?

Evde serum takma fiyatı 2024?

Evde serum takma fiyatı 2024?

Evde serum takma fiyatı, evde serum takma ücreti İstanbul, evde serum takma ücreti, evde serum takma hizmeti ve evde serum takma hizmeti İstanbul… Bu makalemizde evde serum takma fiyatı üzerine merak edilen konulara değineceğiz.

Evde serum takma fiyatı ya da evde serum takma ücreti İstanbul içinde yaşayan bireylerin evde sağlık hizmeti almak istediklerinde en çok merak ettiği sorular arasında yer almaktadır. İstanbul Avrupa yakası başta olmak üzere, İstanbul Anadolu yakası ve tüm İstanbul genelinde Sıhhat Sağlık Kabini olarak deneyimli hemşire kadromuzla evde sağlık hizmetleri vermekteyiz.  Evde serum takma fiyatını belirleyen bazı unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurların başında kuşkusuz lokasyonunuz gelmektedir. Yani İstanbul içinde ikamet ettiğiniz noktanın sağlık kabinimize uzaklığı evde serum takma ücreti için önemli unsurların başında yer almaktadır. İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler’de hizmet verdiğimiz sağlık kabinimizde, Bahçelievler başta olmak üzere, Güngören, Bağcılar, Bakırköy, Zeytinburnu gibi ilçelerde evde serum takma fiyatı hususunda önemli bir değişiklik arz etmemektedir. Ancak lokasyon ve adresin uzaklığı bazı durumlarda evde serum takma fiyatını etkilemektedir.  Bahçelievler, Güngören, Bağcılar, Bakırköy ve Zeytinburnu gibi ilçelerde ikamet eden hastalarımızın evde serum takma fiyatını ekonomik ve cazip hale getirmeleri için serum takma işlemini kabinimizde uygulamaları durumunda serum takma maliyetini daha da aşağıya çekebilmektedir.  Zaten bu bölgelerde en yakın sağlık kabini olarak sağlık kabinimiz hizmet vermektedir. Sıhhat Sağlık Kabini olarak hem evde serum takma fiyatı konusunda hem de sağlık kabinimizde uyguladığımız serum takma işlemlerinde öncelikle hastalarımızın şikayetleri doğrultusunda, eğer doktor tarafından reçete edilen ilaçları varsa tüm bu unsurları göz önünde bulundurarak işlemler yapmaktayız.

Evde serum takma fiyatını belirleyen bir diğer unsur ise hastanın şikayetleridir. Serum içinde hazırlana ilaçlar, vitaminler ve ağrı kesiciler kuşkusuz serum fiyatını etkileyebilmektedir. Sıhhat Sağlık Kabini olarak evde serum takma hizmeti alacağınız sağlık kuruluşu hakkında mutlaka ön bilgi edininiz. Serumun içine ilaç ve vitamin gibi zengin minerallerin eksik olması durumunda hastalığınızın daha geç iyileşeceği hatta daha kötüye bile gideceğini unutmayın. Bu nedenle profesyonel sağlık kuruluşlarından, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olan sağlık kabinlerini seçmenizde yarar vardır.

Günümüzde salgın hastalıkların yayılması ile evde sağlık hizmetlerinin giderek önem kazandığını biliyoruz. İstanbul genelinde sağlık hizmeti sunan yüzlerce sağlık kuruluşu arasında bizi farklı kılan ilkelerimiz ve hastalarımıza olan yakınlığımızdır. Eğer siz de İstanbul içinde ikamet ediyorsanız, evde serum takma, enjeksiyon, pansuman, yara bakımı, küçük cerrahi işlemler, kulak lavajı, kulak delme, sonda takma, dikiş atama ve daha pek çok işlemimiz için bizi mobil destek hattımızdan arayabilirsiniz.

Evde serum takma fiyatı öğrenmek için kabin çalışma saatlerimizde veya mobil kabin hizmet saatlerimizde sağlık kabinimizi arayarak bulunduğunuz lokasyonunu, şikayetlerinizi ve adres bilginizi vererek Evde serum takma ücreti hakkında net ve kesin bilgiye ulaşabilirsiniz.

Evde serum takma ücreti İstanbul

Evde serum takma ücreti hakkında sağlık kabinimizin daima sizlere ekonomik ve uygun sağlık hizmeti sunacağından emin olabilirsiniz. Artık evde serum takma İstanbul içi uygulamalarımız hakkında genel bir bilgiye sahip olduğunuzu biliyoruz. Evde serum takma ihtiyacı yalnızca salgın hastalıklar, mevsimsel hastalıklarla ilgili değildir. İstanbul genelinde evde serum taktığımız bireylerin istatistikleri baz alındığında, evde yaşlılar, yatalak hastalar, engelli hastalarımız sıklıkla evde serum taktığımız grupları oluşturmaktadır.

Evde serum takma ücreti İstanbul genelinde yaşayan bireyler ve hastalarımız için aslında daha ekonomiktir. Yaşlı ya da yatalak bir hastamızın evinden refakatçi eşliğinde bir araç vasıtası ile hastaneye gelmeleri, hastanede serum takma işlemini gerçekleştirmesi hem zor hem de ekonomik olarak yüksek fiyatlara çıkabilmektedir. Bu nedenle evden çıkamayan hastalarımızın adresine sağlığı biz getiriyoruz. Evde serum takma ücreti İstanbul içinde özellikle evden dışarı çıkamayan hastalarımız için ideal bir uygulamadır.

Evde serum takma ücreti

Evde serum takma ücreti için sizlere bir telefon kadar yakınız. İster arayarak, ister whatsapp hattımızdan yazarak, hasta şikayetleriniz, bulunduğunuz lokasyon yani adresinizi yazarak evde serum takma ücreti konusunda hemen bilgi alabilirsiniz. Sağlık, ticari ve pazarlama aracı olmadığından ülkemizde ve tüm dünyada sağlık çatısı altında hizmet veren sağlık kuruluşlarının web sitelerinde sosyal medya platformlarında sağlık ile ilgili işlemlerin fiyatını vermesi yasaklanmıştır. Sağlık Bakanlığı’nı bu konuda ciddi yaptırımları söz konusudur.

Bu nedenle Evde serum takma ücreti için mobil destek hattımızı arayarak kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Evde serum takma hizmeti

  • Evde serum takma hizmeti Sıhhat Sağlık Kabini’mizin en önemli işlemlerindendir.
  • Evde serum takma hizmeti için deneyimli ve alanında uzman hemşirelerimiz görevlendirilmektedir.
  • Sağlık Kabinimize gelen hasta telefonu, çağrı merkezimiz tarafında güler yüzle karşılanır.
  • Hastalarımızın şikayetlerini dinleriz. Şikayetlerini dinledikten sonra reçete edilen ya da ekstra alınması gereken takviyeleri not ederiz.
  • Hastamız için en uygun zaman dilimini karşılıklı olarak planlarız.
  • Hastamızın adresini, telefon numarasını, olası bir duruma karşın ikinci ir telefon numarası alarak istenilen saatte adresimize gelmiş oluruz.
  • Sağlık ekibimiz ev ya da işyerine geldiğinde, ilk olarak rutin kontroller ve ölçümler yapar. Tansiyon, şeker v.b gibi. Ardından hastamızın kullandığı ilaçlar varsa gözden geçirilir.
  • Herhangi alerjik bir durumu olup olmadığı yerinde tespit edilir.
  • Hastamıza butik bir ön muayene yapılır.
  • Ardından serum takma hizmetine geçilir.
  • Hastalarımıza moral verecek, motivasyonunu güçlendirecek şekilde iletişimde bulunuruz.
  • Serum işlemi bittikten sonra son kontrollerimizi yaparız.
  • Evden çıkmadan önce hastalarımıza ve hasta yakınlarına önemli bilgiler sunarız.
  • Evden ya da işyerinden ayrıldıktan sonra ilk 24 saat hastamızı gözetler ve durumunu anlık takip ederiz. Böylece olası tüm risklerin önüne geçmiş oluyoruz.

Sizde sağlık kabinimizden dilediğiniz sağlık hizmetini almak için geç kalmayın. Sağlık işlemleri ve danışmanlık konusunda bizi dilediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

☎ Ara | Sıhhat Sağlık Kabini