Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini 0552 853 30 30 Şimdi Ara!

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini 0552 853 30 30 Şimdi Ara!

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini 0552 853 30 30 Şimdi Ara!

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini arayarak evde sağlık hizmeti almak istiyorsanız, Bahçelievler Özel Sıhhat Sağlık Kabini özel aile sağlık kabini, yaşam sağlık merkezi olarak sizlere evde sağlık hizmetlerini en üst düzeyde sunar.

Sıhhat Sağlık Kabini Bahçelievler’de 2019 yılından itibaren evde ve kabinde sağlık hizmeti vermeye başlamıştır. Sağlık Kabinimiz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olup, senede iki kez denetlenmektedir. Son 6 yıldır Sağlık Bakanlığı genelgesine uygun koşullarda evde, ofiste, iş yerlerinde ve kabinimizde sağlık hizmetleri ve hemşirelik hizmetleri sunmaktayız. Sıhhat Sağlık Kabini Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini hizmetlerinin yanında sadece belli lokasyonlarda değil Bahçelievler genelinde evde sağlık hizmeti vermektedir. Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini arayışında Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini evde serum takma, enjeksiyon-iğne ve sonda takma çıkarma işlemlerinin yanında tüm evde sağlık hzimetlerini titizlikle sürdürüyoruz. Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini dışında Bahçelievler Cumhuriyet sağlık kabini, Bahçelievler sağlık kabini, Bahçelievler Çobançeşme sağlık kabini, Bahçelievler Fevzi Çakmak sağlık kabini, Bahçelievler Hürriyet sağlık kabini, Bahçelievler Kocasinan sağlık kabini, Bahçelievler Siyavuşpaşa sağlık kabini, Bahçelievler Soğanlı sağlık kabini, Bahçelievler Şirinevler sağlık kabini, Bahçelievler Yenibosna sağlık kabini ve Bahçelievler Zafer sağlık kabini arayışlarının tümünde dakikalar içinde sizlere evde sağlık hizmeti sunmaktayız.

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini evde serum?

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini arayışınızda bu lokasyonda evde serum hizmeti almak isteyn hastalarımız ve hasta yakınlarımız Bahçelievler Özel Sıhhat Sağlık Kabinimizi arayarak evde serum takma işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler. Salgın ve enfeksiyonlar mevsimlere göre değişmektedir. Her mevsimin kendi içinde bazı riskleri bulunmaktadır. Kış ayları özellikle salgın ve enfeksiyon hastalıklarının yaygın olduğu dönemlerdir. Kış aylarında evde ve işyerinde başlayan halsizlik belirtileri, ilerleyen saatlerde, yüksek ateş, boğaz ağrısı, öksürük, kusma, bulantı, ishal ve ciddi sıvı kayıplarına neden olabilir. Özel hastanelerin pahalı olduğu bu dönemlerde ve devlet hastanelerinde yaşanan yoğunluk göz önünde bulundurulduğunda evde serum takma hizmeti hem cazip hem de ekonomiktir. Doktor tarafından reçete edile serum, hastalarımızın tamamen şikayetleri doğrultusunda kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Örneğin kişinin alerjisi olması durumunda seruma katılan ilaçlarda da değişiklik olabileceğini söylememiz mümkündür.

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini evde serum ihtiyaçlarınız için size bir telefon kadar yakınız. Bahçelievler, Bağcılar, Güngören ve Bakırköy’de evde sağlık hizmetlerini yoğun olarak verdiğimiz için 2024 yılı Ocak itibari ile randevulu sistemimize geçiş yapmayı sağladık. Evde sağlık hizmetlerinde, hızlı, güvenli, garantili ve kaliteli serum hizmeti vermek için randevu alarak sıra beklemeden evde serum takma konforunu sağlayabilirsiniz. Eve gelen sağlık memurumuz, hastanın şikayetleri doğrultusunda en iyi serumu hazırlayacağından şüpheniz olmasın. Evde sağlık hizmetlerinde ve özellikle de serum takma konusunda hastalarımızın takibini en az 48 saat gözlem altında tutarak gerçekleştiriyoruz. Eğer daha önce sağlık kabinimizden evde sağlık hizmeti almadıysanız şimdi denemenin tam sırası.

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini, en yakın sağlık kabini olarak siz değerli hasta ve hasta yakınlarımıza hizmet vermekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini serum fiyatları, enjeksiyon iğne fiyatları, sonda takma ve çıkarma fiyatı için iletişime geçebilirsiniz.

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini evde iğne enjeksiyon?

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini evde iğne enjeksiyon hizmetlerinde de oldukça yoğun tempoda hizmet vermektedir. Reçete edilmiş her türlü iğne enjeksiyon uzman hemşiremiz tarafından evde yapılmaktadır.

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini evde sonda takma ve çıkarma?

Bahçelievler Yayla Sağlık Kabini evde sonda takma ve çıkarma işlemleri için de sağlık kabinimizi arayabilirsiniz. Evde özel hemşire desteği ile siz değerli hastalarımızın sağlık planlamalarını yapıyoruz. Evde hasta bakımı için sağlık kabini hizmetleri. Hızlı ve güvenli sağlık hizmetleri. Eve gelen sağlık hizmeti dendiğinde Bahçelievler Özel Sıhhat Sağlık Kabinimiz ilk akla gelmektedir.

Bahçelievler Özel Sıhhat Sağlık Kabini uzman hemşire kadrosu ve donanımlı ekipmanlarıyla özel sağlık hizmetlerini uzman ve güler yüzlü ekibiyle vermeye devam etmektedir.

  • Enjeksiyon(iğne)
  • Şeker ölçümü ve takibi
  • Serum kateter takma
  • Glutatyon serum takma
  • Atom serum takma
  • İdrar sondası takma/değiştirme
  • Beslenme sondası takma
  • Kan alma
  • Damar yolu açma
  • Tırnak revizyonu(çekme)
  • Gebelik testi
  • Tansiyon ölçümü ve takibi
  • Dikiş atma ve alma
  • Pansuman-yara bakımı
  • Kan grubu bakılması
  • Ağrısız kulak delme
  • Kulak lavaji(yıkama)
  • Buhar/hava uygulaması
  • Küçük cerrahi müdahaleler
  • Acil Yardım Uygulamaları

Bir yanıt yazın

☎ Ara | Sıhhat Sağlık Kabini