Sıhhat Sağlık Kabini Bahçelievler Soğanlı Evde Sağlık Hizmeti Al

Sıhhat Sağlık Kabini Bahçelievler Soğanlı Evde Sağlık Hizmeti Al

Sıhhat Sağlık Kabini Bahçelievler Soğanlı Evde Sağlık Hizmeti Al

Bahçelievler Soğanlı Sağlık Kabini Bahçelievler merkez ve tüm semt mahallelerinde evde sağlık hzimeti alabilirsiniz. Bahçelievler Soğanlı Sağlık Kabini Sıhhat Sağlık Kabini’nin en çok hizmet verdiği noktalar arasında yer almaktadır. Kocasinan Merkez, Soğanlı, Siyavuşpaşa, Şirinevler ve Cumhuriyet mahallelerinin tümünde serum takma, iğne-enjeksiyon ve sonda takma çıkarma işlemlerini özenle ve titizlikle yapıyoruz.

Bahçelievler Soğanlı Sağlık Kabini arayışlarınızda dakikalar içinde hizmet verdiğimiz noktalar ise şöyle; Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Kemal Sunal Caddesi, Şirinevlerden Vatan Caddesi, Tavukçu Dereyolu, Mimar Sinan Caddesi, Eski Edirne Asfaltı, Kıbrıs Caddesi, Umut Caddesi, Rehber Caddesi sağlık kabinimizin bulunduğu cadde, Bağcılar Caddesi, Alpay Caddesi ve Ferit Selim Paşa Caddesi noktalarına dakikalar içinde en yakın sağlık kabini olarak hastalaımıza ve hasta yakınlarımıza evde ve işyerlerinde Yaşlı Hasta Bakım, Sonda Takma ve Takibi, Yara Tedavisi, Serum Takma ve Takibi, Enjeksiyon, Pansuman hizmeti veriyoruz.

Bahçelievler Soğanlı Sağlık Kabini olarak hemen hizmet verdiğimiz mahalleler şunlardır; Bahçelievler, Cumhuriyet, Çobançeşme, Fevzi Çakmak, Hürriyet, Kocasinan Merkez, Siyavuşpaşa, Soğanlı, Şirinevler, Yenibosna Merkez ve Zafer mahalleleridir. Bahçelievler Soğanlı Sağlık Kabini olarak ulaştığımız semtler ise şöyle: Camlıkahve, Çalışlar, Haznedar, Kuleli, Merter, Ömür, Talatpaşa, Üçevler, Ünverdi ve Yayla semetleridir.

Enjeksiyon(iğne), Şeker ölçümü ve takibi, Serum takma, Tansiyon ölçümü ve takibi, Dikiş atma ve alma, Pansuman-yara bakımı, İdrar sondası takma/değiştirme, Beslenme sondası takma, Kan alma, Kan grubu bakılması, Ağrısız kulak delme, Kulak lavaji(yıkama), Damar yolu açma, Tırnak revizyonu(çekme), Gebelik Testi, Buhar/hava uygulaması, Küçük cerrahi müdahaleler ve Acil Yardım Uygulamaları.

Bahçelievler Soğanlı Sağlık Kabini Sıhhat Sağlık Kabini evinizde, ofisinizde ve kabinimizde sağlık hizmetleri vermektedir. Çalışma saatlerimiz içinde randevu alarak sağlık hizmetlerini sıra beklemeden kolayca alabilirsiniz. İletişim, Hazırlık Süreci, Teşhis Süreci ve Sonuç odaklı çalışmalarımızı için bizi hemen arayın.

Kışın neden grip ya da soğuk algınlığına daha çabuk yakalanırsınız? Düşük sıcaklıklar ve soğuk hava savunmamıza ne yapar? Bir çalışma vücutta neler olduğunu açıklıyor. Birçok insan için soğuk havalar aynı zamanda virüs ve soğuk algınlığı mevsiminin de başlangıcıdır. Kış aylarında neden korona, grip vb. hastalıklara karşı daha duyarlı olduğumuza dair uzun zamandır kimse somut bir cevap veremiyordu.

Grip ve Soğuk Algınlığı: Kışın neden hastalanırız? Çünkü düşük sıcaklıklarda burundaki savunma bozulur: Yapılan bir araştırmada araştırma ekibi, yaklaşık beş santigrat derecelik sıcaklıklarda burun deliklerinde bulunan savunma hücrelerinin neredeyse yarısının öldüğünü buldu. Virüs ve bakterilerin vücuda girmeden önce onları savuşturması gereken önemli IgA antikorları burun mukozasında bulunur.

Uzmanlar soğuk hava daha yüksek virüs enfeksiyonu oranına yol açıyor çünkü sıcaklıktaki küçük bir değişiklik bağışıklık sisteminin yaklaşık yarısının ölmesine neden oluyor” diye açıklıyor. Ancak soğuk havanın etkisini tam olarak anlamak için burun savunma sisteminin nasıl çalıştığına daha yakından bakmak gerekir: Bir virüs veya bakteri burna girerse, burun deliklerinin arka kısmından önce ilk önce burun deliklerinin ön kısmı tepki verir.

Eğer soğuk bağışıklık sisteminin azalmasına neden oluyorsa, yüksek sıcaklıklar kışın aşırı hastalanmalara karşı koruma sağlamalıdır. En yakın sağlık kabininden reçete edilmiş bir serum size ve sevdiklerinize iyi gelecektir.

Bir yanıt yazın

☎ Ara | Sıhhat Sağlık Kabini